Kunszentmiklósi Tehetségkutató Kézilabda Torna

Sikeresen lezajlott a kunszentmiklósi Varga Domokos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola által, az NTP-SV-MPA-12-081 nyilvántartási számú pályázat segítségével megrendezett Kunszentmiklósi Tehetségkutató Kézilabda Torna.

A VDÁMK játékosai az iskolai edzéseken túl a Miklós KC igazolt játékosai is egyben.

A többnapos tornán összesen 4 város, közel 120 tanulója mérte össze erejét és ügyességét a Miklóssy János Sportközpont küzdőterén. A következő eredmények születtek:

A IV. korcsoportos leányoknál az ötödik helyen a BSRG, a negyediken Kiskunfélegyháza, a harmadikon az ÁMK, a másodikon pedig Dunavecse csapata végzett. A győzelmet jelentő kupát Tiszakécske leányai emelhették a magasba.

A IV. korcsoportos fiúk -a többiekhez hasonlóan- végig hatalmas iramot diktáltak. A négy induló csapat közül a negyedik helyen végeztek a gimnazista fiúk. Harmadik lett Tiszakécske csapata, aki az ezüstérmet megszerző Kiskunfélegyháza csapatával játszott rendkívül szoros mérkőzést. A dobogó legfelső fokára  az ÁMK fiúcsapata állhatott, akik egyenletesen jól teljesítettek és minden meccsüket megnyerték.

Szeretnénk megköszönni minden edzőnek és testnevelőnek a részvételt. Hálásak vagyunk, a folyamatosan pozitív visszajelzésekért és korrekt, sportszerű hozzáállásért. Jelentősen megkönnyítették munkánkat. Reméljük, hogy a Torna alatt kialakult sportbaráti és baráti kapcsolatok gyümölcsözőek lesznek a jövőre vonatkozó szakmai munka tekintetében.

Köszönjük a Szurkolóknak is, hogy garantálták az állandó ünnepi hangulatot és várjuk őket szeretettel a többi rendezvényünkre is.

Nem utolsó sorban köszönjük a résztvevő gyerekeknek is a sportszerű küzdelmeket és azt, hogy ilyen színvonalas minőségű mérkőzésekkel jutalmaztak meg minket.

Reméljük, hogy legkésőbb jövőre találkozunk együtt, ugyanitt!

A Szervezők