Áprilisi mérkőzés beszámoló

Női megyei felnőtt

Bácsalmási PVSE – Miklós KC (28-21)

A mérkőzés első félidejében partnerek voltunk a hazai csapattal, a védekezésünk szinte hibátlan volt, ezt bizonyítja az, hogy a 9. Percben kaptuk az első gólt. A második félidőre elfáradtunk fejben és fizikailag is egyaránt. Ez annak köszönhető, hogy 2 cserénk volt sajnos, 2 meghatározó játékosunk nem tudott eljönni a mai mérkőzésre. Ebben a játékrészben több ziccert hagytunk ki és a védekezésünk is szépen lassan erejét vesztette. Jövőhéten vasárnap fogadjuk a Tiszakécske csapatát, várunk mindenkit szeretettel.
Mérkőzés legjobbja: Tóth Patrícia

Leány OSB

Miklós KC- Kiskunhalai UKC (16-31)

Nagyon nehéz küzdelemre számíthattunk és még is a vártnál szorosabb mérkőzést láthattunk, köszönhetően csapatunk küzdeni akarásának. A második félidő végére sajnos elfáradtunk mind fejben, mind fizikailag, ennek ellenére gratulálok a lányoknak az eredményhez.
Következő mérkőzésünk Kiskunfélegyháza otthonában lesz, ahonnan egy jó csapatmunkával el tudjuk hozni a 2 pontot.
A mérkőzés legjobbja: Kovács Laura Vanessza

Leány U9

Lajosmizsei Fekete István SE – Miklós KC (11-5)

Kecskeméti Sportiskola – Miklós KC (16-7)

Sajnos az áprilisi fordulóban nem sikerült az előző havi bravúr és mindkét mérkőzésüket elveszítették a kislányok. Mentségünkre legyen szólva, mindkét ellenfelünk jóval képzettebben és nagyobb létszámban tudott leülni a kispadra.